طرز تهیه خورش کنگر و خورش ریواس

خورش کنگر

این خورش مانند خورش کرفس تهیه می شود. برای نیم کیلو گوشت 2 کیلو کنگر لازم است. کنگر را بعد از تمیز کردن و تیغ گرفتن و شستن باید کمی سرخ کرده و داخل گوشت ریخت. خورش کنگر را نیز می شود با نعناع و جعفری آماده کرد در این صورت یک کیلو کنگر کافی است و ترشی آن آبلیمو یا آبغوره است. خورش ریواس
خورش ریواس مانند خورش کرفس طبخ می شود و مقدار ریواس لازم برای آن در حدود 2 کیلو است و بعد از اینکه گوشت کاملاً پخته شد پوست ریواس را می گیریم و به طول 2 تا 3 بند انگشت می بریم و بدون سرخ کردن داخل گوشت می ریزیم و احتیاج به آبلیمو ندارد مگر اینکه بخواهیم خورش ترش تر شود کمی هم زعفران حل شده در آب جوش به آن می زنیم و ممکن است یکی دو قاشق عسل هم داخل خورش ریواس بریزیم . ریواس خیلی زود می پزد باید در اواخر طبخ گوشت ریواس را اضافه کرد تا له نشود.

/ 0 نظر / 7 بازدید