بهار نارنج

روغن فرار ، رزین ، اسیدها ، فنلها ، ترکیبات ازت دار ، فلاو نوئید پوست میوه : روغن فرار ، هسپیریدین ، آنزیم ، ویتامین ها ، پکتین خواص درمانی : برگ ، هضم کننده ، ضد اسپاسم گل : آرام کننده و ضد تشنج ، مسکن ، ضد اسپاسم و مطبوع کننده در فرآورده های دارویی ، غذایی و آرایشی پوست میوه : هضم کننده و مقوی معده و مطبوع کننده دارو و غذا موارد استعمال در پزشکی سنتی : ضد تشنج ، بیماریهای عصبی مثل هیستری ، سر درد ، ضعف اعصاب ، بیخوابی و به عنوان معرق ، مقوی معده و تب بر مقدار و دستور مصرف : 6-3 گرم روز سه بار به صورت دم کرده

/ 0 نظر / 52 بازدید