مصرف تخم «بارهنگ» به هضم غذا کمک می‌کند

مرتضی صفوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: تخم بارهنگ ضد آلزایمر، ضد آرتریت، ضد تصلب شرائین، ضد باکتری، ضد سرطان، ضد کرم، ضد شکنندگی عروق، ضد ادم است.

وی گفت: از دیگر خواص بارهنگ می‌توان به ضد التهاب، ضد اکسیدان، ضد تب، ضد روماتیسم، ضد قارچ، ضد عفونی کننده، ضد سرفه، ضد زخم‏ های داخلی، قابض، بازکننده برونش‌‏ها، ملین، مسهل، معرق، هضم کننده غذا، ادرار‏آور، خلط ‏آور، محافظ کبد، محرک ایمنی بدن، شیرافزا، کاهش دهنده چربی، مقوی رحم، ترشح‏ کننده اسیداوریک در ادرار و درمان کننده زخم اشاره کرد.

این متخصص تغذیه افزود: در هنگام مصرف بارهنگ، باید مایعات به مقدار زیاد مصرف کرد تا موسیلاژ روی سطح دانه‏‌ها، به خوبی بتوانند آب جذب کنند و متورم شوند و از متراکم شدن در معده و روده جلوگیری شود.

صفوی گفت: مصرف بارهنگ در زمان حاملگی و شیردهی توصیه نمی‌‏شود و چون روغن دانه که شباهتی به روغن خردل دارد، موجب تحریک رحم شده و با حالت مسهلی که ایجاد می‏‌کند، ممکن است، مشکل ساز شود.

وی افزود: ممکن است روغن دانه باعث آلرژی، التهاب و درماتیت در بعضی افراد حساس شود.

این متخصص تغذیه افزود: مخلوط تخم بارهنگ، قدومه، بهدانه و تخم مرو به عنوان 4 تخمه برای نرم کننده سینه و از بین برنده خارش‌های سینه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

/ 1 نظر / 114 بازدید
صلاح الدین

سلام دوستم! واقعا که درست نوشتی زیبا نوشتی قربونت برم تخم گیاهان راکه شما نام گرفتید سر ما افغانها خلاص نشد لطف نموده نام علمی یا نام لاتین بارهنگ قدومه بهدانه و تخم مرو را برایم ارسال دارید موفق باشید دوست[گل]