مصرف انبه دهان را خوشبو و رنگ چهره را باز می‌کند

مرتضی صفوی (متخصص تغذیه ) در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی فارس‌‌ افزود:

 میوه انبه دارای اسیدسیتریک و تانن است. هسته آن بسیار چرب و حاوی نشاسته بالایی است که دهان را خوشبو و رنگ چهره را باز می‌کند.
این متخصص تغذیه افزود: مصرف انبه تقویت کننده جسم‌، روح و دستگاه گوارش است‌ و همچنین عطش را رفع می‌کند، ادرار‌آور، ملین و برای تقویت معده مفید است.
صفوی گفت: انبه یکی از منابع غنی ویتامین A است. همچنین دارای مقادیر کافی ویتامین C ، ویتامین B، پتاسیم، کلسیم و آهن است.
وی افزود: ویتامین A در تقویت بینایی چشم و حفظ سلامتی دندان‌ها، پوست، استخوان، غشاهای مخاطی و بافت‌های نرم بدن نقش مهمی دارد.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: نصف میوه انبه متوسط معادل یک واحد میوه است و 70 کالری انرژی دارد. طعم انبه رسیده و تازه شبیه مخلوطی از طعم هلو و آناناس است و بسیار آبدار و خوشمزه است.
صفوی گفت: مصرف انبه برای چاق شدن افراد لاغر مفید است. مربا و ترشی انبه نیز برای تقویت معده مفید است.

/ 0 نظر / 9 بازدید