طرز تهیه آبگوشت ها : آبگوشت بزباش – برای 6 نفر

آبگوشت یکی از غذاهای اصیل و مقوی و پرانرژی ایرانی است که با دقت و توجه می توان آن را با طعم بسیار مطبوع تهیه کرد. می توانید آبگوشت را در دیزی سنگی طبخ کنید.

آبگوشت بزباش – برای 6 نفر

مواد لازم:
1-    گوشت ماهیچه یا سردست با استخوان (گوسفندی و کمی دنبه) 750 گرم

2-    تره و جعفری و کمی شنبلیله نیم کیلو
3-    لوبیا قرمز یا چشم بلبلی 150 گرم
4-    لیمو عمانی 4 تا 5 عدد
5-    روغن کنجد 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
6-    پیاز متوسط یک عدد
7-    نمک و فلفل به مقدار کافی
8-    زردچوبه یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم و با لوبیا و پیاز خرد کرده و 5 تا 6 لیوان آب در حرارت ملایم بار می کنیم تا کمی گوشت بپزد. بعد هسته های لیمو را بیرون می آوریم و داخل آن می کنیم سپس سبزی را تمیز و خرد می کنیم و با روغن کمی سرخ می نماییم و داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت کاملاً بپزد . در اواخر طبخ 5 عدد سیب زمینی پوسته گرفته با کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم.

/ 0 نظر / 23 بازدید