مصرف «پیازچه» موجب کاهش قند خون می‌شود

خبرگزاری فارس: یک متخصص تغذیه گفت: مصرف «پیازچه» موجب کاهش قند خون، کاهش کلسترول خون بالا و کاهش فشار خون بالا می‌شود.

مرتضی صفوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: پیازچه در اغلب موارد برای بهبود طعم و مزه غذاها استفاده می‌شود و علاوه بر این که این گیاه بسیار خوش مزه و خوش طعم است، دارای فواید تغذیه‌ای بسیاری است.
وی گفت: پیازچه مانند سیر و تره فرنگی از خانواده آلیوم است و پیاز آن قبل از این که به طور کامل رسیده شود، از زمین چیده می‌شود.
این متخصص تغذیه افزود: پیازچه فواید زیادی دارد که اغلب آن‌ها مانند پیاز است. از جمله خواص پیازچه می‌توان به کاهش قند خون، کاهش کلسترول خون بالا، کاهش فشار خون بالا، کاهش ریسک پیشرفت سرطان کولون و دیگر سرطان‌ها و کاهش التهاب اشاره کرد.
صفوی گفت: پیازچه دارای آلیل پروپیل دی سولفاید است که این ترکیب سطح قند خون را کاهش می‌دهد. آلیل پروپیل دی سولفاید این کار را با افزایش میزان انسولین در دسترس انجام می‌دهد.
وی افزود: پیازچه دارای طعم ملایمی است که به عنوان یک سبزی چند منظوره از آن در غذاهای مختلف استفاده می‌شود. هر 2 قسمت حبابی شکل سفید رنگ و رشته‌های سبز رنگ پیازچه قابل مصرف است.
این متخصص تغذیه گفت: پیازچه را می‌توان به صورت خام همراه با سبزی خوردن مصرف کرد یا این که آن را به صورت خام در کنار غذاها برای زیبایی قرار داد.


/ 0 نظر / 6 بازدید