خواص خرما

خرما یا به انگلیسی D a t e s میوه ای است بهشتی وبسیارمقوی ، که موادمعدنی بسیاری چون آهن ، پتاسیم ، روی ، منگنز وویتامین های A ،BوE را داراست .تحقیقات درباره ی خرمانشان داده که این میوه ی بهشتی می تواند پیش گیری بسیاری از سرطان ها مانند سرطان کولون، معده وغیره را درپی داشته باشد . یکی از خواص خرما ملین بودن آن است. البته اگر ۶تا۷ عددخرما را در۲لیوان آب جوش خیس کرده وصبح وشب آن را به صورت گرم بنوشید ویامقداری خرما میل کنید وبلافاصله یک تا دولیوان آب گرم روی آن بنوشید . خاصیت دیگر خرما ، خنثی کردن اسید اضافی معده است ، وازآن جا که زیادی اسید معده باعث ترش کردن ودل درد می شود ، بنابراین هروقت دل درد گرفتید می توانید از فرمول چینی ها درطب سنتی چینی استفاده کنید ، بدین طریق که ۲ تا ۳ عددخرمای تازه وله شده را درآب جوش بیندازید بعد آن را هم زده وبنوشید . خرما رابه عنوان میوه نیز می توانیدمصرف کنید .هم چنین حتما برای خواب راحت تر وآرامش بیش تر شام خود را درحدود ساعت ۷ بعدازظهر خورده وقبل از خواب یک عددخرما ویک لیوان شیر گرم میل کنید .
خرما برای افراد سالمند وبچه ها بسیار مفید است . سعی کنیدبه جای قند وشکر از خرما برای نوشیدن چای استفاده کنید ویا درطباخی ازآن استفاده بیش تری ببرید . ورزش کاران به علت فعالیت زیاد ، به طورحتم باید از عصرانه ای مقوی که باخرما باشد استفاده کنند.
برای مثال خرما وشیر را به همراه نصف فنجان آب آناناس تازه ، یک قاشق پودرنارگیل ویک قاشق آناناس خردشده ، درمخلوط کن ریخته ومعجون فراهم آمده را میل فرمایید .
صد گرم تازه آن دارای ۱۶۳کیلوکالری ، ۹/۰گرم پروتئین ، ۳/۰ گرم چربی ، ۳۸گرم گلوسید ، ۳۰میلی گرم فسفر ، ۳/۱میلی گرم آهن ، ۵۱ میلی گرم فسفر ، ۶۵۰ میلی گرم پتاسیم ، ۶۵میلی گرم منیزیم ، ۷۰ میلی گرم کلسیم ، ۲میلی گرم آهن ، ۲/۲ میلی گرم نیاسین ، سدیم است وویتامین A آن قابل توجه نیست .

/ 0 نظر / 31 بازدید