مصرف ماءالشعیر به رفع استرس و اختلالات عصبی کمک می‌کند

مرتضی صفوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: ماءالشعیر به عنوان یک نوشیدنی از عصاره مالت که از رازک و مخمر‌ها در تهیه آن استفاده می‌شود، دارای انواع ویتامین‌ها مخصوصاً ویتامین‌های گروه B است.
وی گفت: ته مزه تلخ ماءالشعیر مربوط به رازک است و با خاصیت آنتی‌بیوتیکی که دارد به پایداری ماءالشعیر کمک می‌کند و عصاره رازک خواص طبی زیادی دارد از جمله دافع سنگ کلیه، ادرار آور بودن، ضد عفونی کننده دستگاه گوارش و دستگاه تنفس است.
این متخصص تغذیه افزود: ویتامین‌های گروه B محلول در آب هستند و به راحتی وارد فاز آبی ماءالشعیر در حین جوشش می‌شوند و در سنتز میانجی‌های عصبی نقش مهمی دارند که موجب رفع استرس و بسیاری از اختلالات عصبی دیگر می‌شوند.
صفوی گفت: از منابع خوب برخی فیتوکمیکال‌ها از جمله فلاوونوئیدها، کاروتنوئیدها و آنتوسیانین‌ها است و مصرف آن می‌تواند در بهبود عملکرد خون‌رسانی قلب و همین‌طور کاهش ابتلا به پرفشاری خون و سلامت کلیه‌ها، محافظت از بدن در برابر بروز سرطان‌ها و سکته‌های قلبی و مغزی مؤثر باشد.

                                                                  منبع ":خبرگزاری فارس

/ 0 نظر / 9 بازدید