مصرف روغن زیتون را جدی بگیرید

متخصصان پزشکی می گویندکه اضافه کردن مقدار متناسبی روغن زیتون به رژیم غذایی می تواند از آسیب های سلولی که مقدمه ایجاد سرطان در افراد است ، جلوگیری کند.
مطالعه روی 182مرد اروپایی نشان داده افرادی که روزانه 25 میلی لیتر (سی سی ) روغن زیتون مصرف می کنند سطح کمتری از ماده آسیب رساننده به سلول های زنده در بدن خود دارند.یک تیم پزشکی دانمارکی که این تحقیق را انجام داده معتقد است که شمار برخی سرطان ها در شما اروپا – که مصرف روغن زیتون در آن ماطق بسیار کم است ،

بسیاربیشتر از جنوب اروپا است که در رژیم غذایی اکثر مردم آن مناطق روغن زیتون وجود دارد.محققان دانشگاه کپنهاگن دانمارک 182 مرد بین 20تا 60 سال از 5 کشور اروپایی را مورد بررسی  قرار دادند، سپس به رژیم غذایی این افراد طی دو هفته روزانه 30 سی سی روغن زیتون اضافه کردند در نهایت پس از این دو هفته سطح ماده "OXodG8" ماده آسیب زننده به سلول های بدن – سنجیده و با زمان قبل از مصرف روغن زیتون در آنها مقایسه گردید.
نتایج این آزمایش نشان داد افرادی که به طور منظم روغن زیتون مصرف کردند ، 13 درصد کاهش این ماده را در بدن داشتند. جالب اینکه در آغاز این مطالعه هم مردم کشورهای شمال اروپا سطح بالاتری از این ماده را در خون خود داشتند. روغن زیتون غنی از ترکیباتی است که آنها را " فنل" می نامیم، این مواد می توانند اثرات اکسیدانی "OXodG8" را خنثی کنند واز این راه مانع ابتلا افراد به سرطان شوند.


                                         روزنامه کیهان ، چهارشنبه 27 آبان 1388

/ 0 نظر / 5 بازدید