مصرف چای از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری می‌کند

وی گفت: چای یک منبع اگزالات محسوب می‌شود البته اگزالات موجود در چای از نوع محلول است. نوع نامحلول آن به طور عمده با کلسیم ترکیب می‌شود و در برگ‌های چای باقی مانده و وارد عصاره چای نمی‌شود. از سوی دیگر دریافت روزانه اگزالات از طریق چای در مقایسه با اگزالات محلول از غذای معمول بسیار کمتر است.

این متخصص تغذیه افزود: به کسانی که مستعد تشکیل سنگ‌های کلسیمی هستند به خصوص از نوع اگزالات بالا توصیه می‌شود که در حد معمول چای سبز یا سیاه مصرف می‌کنند.

صفوی گفت: مصرف همزمان چای سیاه بر منابع آهن «غیر هم» 79 تا 94 درصد تأثیر منفی می‌گذارد اما تأثیری بر منابع «آهن هم» موجود در گوشت ندارد با این حال برای پیشگیری از اثرات منفی چای بر جذب آهن و ایجاد کم خونی نباید چای را بعد از وعده غذایی مصرف کرد.

/ 0 نظر / 23 بازدید