آش کلم قمری و آش شلغم – برای 10 تا 12 نفر

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده را با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و کوفته ریزه درست می کنیم و در کمی روغن سرخ می نماییم. در صورتی که گوشت مغز ران باشد آنرا به شکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت می دهیم و مقداری آب می ریزیم لپه و لوبیا سفید را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم گوشت و حبوبات حرارت ملایم بپزد. بعد کلم را پوست می کنیم و خرد می کنیم داخل گوشت می ریزیم. برنج را نیز می شوییم. و با زردچوبه و نمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم. حرارت را ملایم می کنیم و گاهی آش را به هم می زنیم تا تمام مواد آش پخته نشود و کاملاً جا بیافتد موقع کشیدن کمی نعناع داغ نیز روی آن می دهیم.


آش شلغم:
این آش را مانند آش کلم قمری تهیه می کنیم فقط به جای کلم آن شلغم می ریزیم و به جای لپه هم می توانیم از عدس استفاده کنیم.

/ 0 نظر / 10 بازدید