طرز تهیه آش جو - برای 10 تا 12 نفر

مواد لازم:
1-    گوشت سردست بدون استخوان گوسفندی 500 گرم
2-    جو پوست گرفته 250 گرم
3-    سبزی آش 1 کیلو و نیم
4-    نخود و لوبیا و عدس و ماش (مجموعاً به تساوی) 1 کیلو
5-    برنج یک استکان (100 گرم)
6-    پیاز سرخ کرده 4 تا 5 قاشق سوپ خوری
7-    کشک ساییده غلیظ 4 تا 5 لیوان (یک لیتر)

8-    نمک و فلفل به مقدار کافی
9-    زرد چوبه 1 قاشق غذا خوری

 


طرز تهیه :
بهتر است حبوبات را قبلاً خیس کنیم چون در این حالت زودتر پخته می شود. گوشت را با حبوبات و پیاز سرخ کرده و زردچوبه می گذاریم نیم پز شود. بعد جوی پوست گرفته و برنج را که بهتر است قبلاً خیس کرده باشیم داخل گوشت و حبوبات می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم و گاهی نیز آش را بهم می زنیم. سپس سبزی را به دقت تمیز و خرد می کنیم و داخل آش می ریزیم. بعد قطعات گوشت را بیرون می آوریم و می کوبیم و داخل آش می ریزیم. این آش باید کاملاً غلیظ و جا افتاده شود بعد از آماده شدن آش آن را از روی آتش بر می داریم و کشک داخل آش می ریزم و بهم می زنیم و آش را در ظرف می کشیم و روی آن را کمی کشک ساده می دهیم و با نعناع داغ و پیاز سرخ کرده مصرف می کنیم.

/ 0 نظر / 220 بازدید