طرز تهیه آش انار

 طرز تهیه:
لپه و پیاز سرخ کرده (با روغن کنجد)و 4 تا 5 لیوان آب (آب چشمه) را در قابلمه مسی می ریزیم و روی آتش ملایم می گذاریم. کمی نمک (نمک دریا) و فلفل می‌ریزیم تا لپه کمی بپزد. بعد برنج را به دقت می شوییم و داخل لپه می ریزیم، می گذاریم برنج کاملاً بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دوعدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم و کوفته های کوچک درست می نماییم. بعد کوفته‌ها را داخل آش می ریزیم. سبزی را نیز تمیز می نماییم می شوییم و خرد می کنیم به مایه آش اضافه می کنیم و می گذاریم آهسته بجوشد. باید برنج آش کاملاً بپزد و لعاب بیاندازد تا جا بیافتد. آب انار را می گیریم و داخل آش می ریزیم. در آخر کار گلپر را به آش اضافه می کنیم و آش را در ظرف می ریزیم و کمی نعناع داغ روی آن می ریزیم.


آش آب غوره:

این آش مانند آش انار تهیه می شود و چاشنی آن آب غوره است. می توان به جای کوفته ریزه یک جوجه خروس یا ماهیچه را بپزیم و استخوان های آن را بگیریم و گوشت آن را کوبیده یا ریش ریش کرده و به آش اضافه کنیم.

/ 0 نظر / 23 بازدید