طرز تهیه خورش آلو و اسفناج – برای 6 تا 8 نفر

مواد لازم: 1- گوشت ماهیچه گوسفندی بدون استخوان نیم کیلو    2- اسفناج یک کیلو   3- تره نیم کیلو   4- آلو 250 گرم   5- روغن کنجد 200 گرم  6- پیاز سرخ کرده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری  7- آبغوره یا آبلیمو به مقدار کم  8- نمک و فلفل

طرز تهیه: گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم و با سه چهار قاشق پیاز سرخ کرده و دو سه لیوان آب در ظرفی می ریزیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد بعد تره را جداگانه ریز خرد می کنیم و اسفناج را کمی درشت ترخرد می کنیم.

تره و اسفناج را با روغن کمی سرخ می کنیم و به حدی که آب سبزی کشیده شود. سپس آلو را می شوییم و سبزی و آلو را با کمی نمک و فلفل داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم خورش چند جوش که بزند به روغن بیفتد و در ظرف می کشیم این خورش را بدون آلو نیز می توان تهیه نمود در این صورت مقداری آبغوره یا آبلیموی آن کمی بیشتر می شود و به جای آبغوره یا آبلیمو گرد غوره نیز می توان به این خورش زد. ممکن است خورش اسفناج را بدون تره تهیه نمود در این صورت 2 کیلو اسفناج لازم است

 

/ 0 نظر / 22 بازدید