مصرف سبزی‌ها باعث افزایش توان یادگیری و نشاط می‌شود

سید ضیاءالدین مظهری در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: مصرف مواد غذایی حیوانی و گیاهی به علت نوع و تراکم مواد مغذی خاص نقش کلیدی را در بالا بردن توان یادگیری دارد و بر عکس موادی هستند که به علت باورهای غلط بیشتر مورد مصرف قرار می‌گیرد که آثار نامساعدی را به وجود می‌آورد.

وی گفت: انجیر، انگور، پرتقال، زغال‌ لخته، زردآلود، سیب، شاتوت، توت‌فرنگی و خرما در عملکرد مغز و اعصاب و سلامت کلی جسم و جان تاثیر‌گذار است و در وعده‌های غذایی روزانه حداقل 2 تا 3 واحد 200 یا 300 گرم از این مواد مصرف شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران اضافه کرد: سبزی‌ها در سلامت تن، بدن، عملکرد مغز و اعصاب تأثیر‌گذار است و طبق توصیه 500 تا 700 گرم یا 5 تا 7 واحد در روز به صورت خام یا پخته باید مصرف شود.

مظهری گفت: سبزی‌هایی مانند اسفناج، ریحان، نعناع، کاهو، گل کلم، پیاز، چغندر، زنجبیل تازه، هویج، کرفس و شلغم اثر مؤثر و ویژه‌ای بر توان یادگیری و بالا بردن روحیه افراد دارد.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: بهتر است از مغزها و دانه‌ها به جای چیپس، پفک و سیب‌زمینی سرخکرده در میان وعده مصرف شود.

وی اضافه کرد: تخمه‌، پسته، فندق، بادام، گردو،‌ تخم کتان، شاهدانه، کنجد نیز حاوی مواد مغذی بسیار مفیدی مانند روی، آهن، سلنیوم، پتاسیم، منیزیم، مس، برم، انرژی، پروتئین و اسید‌های چرب است و توان جسم، قدرت فکر و اندیشه را بالا می‌برد.

/ 0 نظر / 17 بازدید