مصرف طالبی موجب طراوت و شادابی پوست می‌شود

وی گفت: طالبی سرشار از ویتامین A است که هر 100 گرم آن 165 میکروگرم ویتامین A‌ دارد برای بالا بردن قدرت بینایی و برای سلامت سیستم ایمنی بسیار مفید است.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: طالبی دارای پتاسیم است و برای افراد فشار خونی می‌تواند مفید باشد و یکی از غنی‌ترین میوه‌های حاوی ویتامینC است.

مراداف گفت: طالبی به دلیل اینکه خاصیت هیپوگلایسمی دارد و قند خون را به سرعت بالا می‌برد برای دیابتی‌ها مضر است و در مصرف آن احتیاط باید کرد.

وی گفت: طالبی ویتامین C خوبی دارد و در کنار ویتامین A منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان است. کسانی که در معرض استرس و آلودگی هوا قرار دارند می‌توانند از طالبی استفاده کنند. طالبی، ادرارآور و نرم کننده (ملین) است و مصرف آن موجب طراوت و شادابی پوست بدن می‌شود.

/ 2 نظر / 4 بازدید