طرز تهیه اشکنه

.مواد لازم برای 6 نفر:

پیاز متوسط 2 تا 3 عدد، روغن کنجد 150 گرم، تخم مرغ محلی 3 تا 4 عدد، شنبلیله خشک و نرم یک قاشق سوپ خوری، آرد گندم سبوس دار دو قاشق سوپ خوری، زرد چوبه (در صورت تمایل) یک قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود آرد و شنبلیله را در پیاز داغ کمی سرخ می کنیم. در صورت مصرف زردچوبه آن را اضافه می نماییم بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن می ریزیم می گذاریم مایه چند جوش بزند، سپس به اندازه کافی به آن نمک و فلفل می زنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و با کمی نمک مخلوط می کنیم و کم کم در مایه اشکنه می ریزیم تا تخم مرغ ها یک جا بسته نشود بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف می کشیم در صورت تمایل می توان تخم مرغ ها را در مایه اشکنه بشکنیم، ولی هم نزنیم تا در به صورت درسته روی مایه بماند.

/ 0 نظر / 21 بازدید